Over the Blue Energy Company

The Blue Energy Company is opgericht door Ilonka Coenraad. Haar uitgangspunt is dat een consultant en een interimadviseur of -manager bij elke opdracht een structurele bijdrage kan leveren die leidt tot betere resultaten voor een afdeling of organisatie.

Ilonka Coenraad geeft een nieuwe impuls aan uw marketingcommunicatie of communicatie activiteiten. Zij brengt kennis van innovatieve marketing- en corporatecommunicatie en een groot inzicht in het functioneren en samenwerken van verschillende soorten organisaties. 

Waarom Blue Energy?

Blauw staat voor water. Water is transparant maar toch associëren we het met de kleur blauw. Blauw is daarmee de metafoor het herkenbare, transparante merk (brand) van een organisatie of bedrijf. Energy is de energie die nodig is om verandering op gang te zetten. The Blue Energy Company helpt bij het ontwikkelen van een transparante organisatie met een eigen identiteit.

The Blue Energy Company is innovatief en kan daarmee een bijdrage leveren als organisaties in een "Blue Ocean" willen opereren. De Blauwe Oceaan staat voor de nog onbekende en onontgonnen marktruimte, waar dus ook nog geen concurrentie aanwezig is. Hier creëert men marktruimte, in plaats van er met anderen om te vechten. 

Meer weten? Neem dan contact op.

Curriculum Vitae

Nieuwsgierig naar wat Ilonka Coenraad nog meer heeft gedaan? Haar volledige CV is te bekijken via: curriculum vitae

Meer informatie: