Werkwijze

Met een combinatie van strategisch inzicht en een zeer pragmatische insteek, kan Ilonka Coenraad direct aan de slag in een organisatie. Terwijl zij als het nodig is de meest urgente acties oppakt, is ze ook instaat een doordachte aanpak te ontwikkelen die voor de langere termijn.

Organisatie vraagstukken kan zij nog beter duiden door ervaring met het opzetten van (marketing)communicatieprocessen in verschillende organisaties en haar opleiding Organisatie Adviseur bij SIOO. Dit stelt haar in staat de vraagstukken over de breedte van de organisatie te analyseren en de juiste oplossingsrichting aan te dragen. Een oplossingsrichting die altijd de mens centraal stelt, of het nu gaat om medewerkers of klanten.

Zij heeft een groot inlevingsvermogen en aanleg om tussen verschillende niveau’s te schakelen, bovendien weet zij strategie en creativiteit te combineren met praktische uitvoering en structuur. Hierdoor kan zij makkelijk met verschillende mensen op verschillende niveau’s resultaten bereiken.

Door haar actuele kennis van corporate communicatie, marketing communicatie, organisatieontwikkeling en de nieuwste communicatiemiddelen, is zij in staat de afdeling of organisatie (weer) aan te laten sluiten bij de meest recente ontwikkelingen

Curriculum Vitae

Nieuwsgierig naar wat Ilonka Coenraad nog meer heeft gedaan? Haar volledige CV is te bekijken via: curriculum vitae

Meer informatie: